Tuševi iliti eyelineri - a little make up obsessed

Tuševi iliti eyelineri

Osobno imam faze kad tuš za oči koristim non stop i faze kada ga uopće ne koristim, a kako sam trenutno u fazi intenzivnog korištenja, odlučila sam vam pokazati tuševe koje koristim i moje dojmove o njima. 


U postu su se našla dva klasična tuša, s kistićem, dva tanka u flomasteru i dva deblja flomastera (no to ne znači i da se njima može povući samo debela crta).

Jedini tuš koji se nije našao u ovom postu, a koristim ga trenutno je Catrice gel liner Black Jack with Jack Black (recenzija) i to iz totalno glupog razloga, prilikom slikanja sam potpuno zaboravila na njega, no ukoliko volite gel linere, svakako ima moje preporuke jer je pigmentiran i trajan. 

 

Flormar True Color Dipliner je tuš čiju ste recenziju mogli svojedobno pročitati u ovom postu, Savršeno pigmentiran i savršeno trajan, s kistićem s kojim ćete moći postići kakvu god liniju želite, od jako tanke, pa do naravno deblje. Lako se njime barata i mislim da nitko neće imati problema s nanošenjem lijepe linije tušem. 


Eveline Celbrities tuš je, odmah ću vam otkriti, jedan od mojih favorita kad su tuševi u pitanju. Izuzetno tanak kistić, superpigmentiran, suši se u mat crnu boju. Ovo je jedan od dva tuša za kojim posežem ako imam minimum vremena, a baš želim nanijeti tuš jer se njime superlako barata i postiže idealna linija. Trajnost mu je dobra i zapravo mu nisam našla nijednu manu zasad. I da, najjeftiniji je od svih u postu - košta svega cca. 25 kn. 

 L-D: Eveline, Flormar

Maybelline Master Precise tuš* je drugi od ona dva tuša za kojim ću posegnuti ako imam minimum vremena. Ima izuzetno tanki aplikator s kojim se mogu povlačiti supertanke linije, boja se suši u crnu mat, trajan je, ne razmazuje se i suši se jako brzo. Mrvicu je manje pigmentiran od Eveline-a, a i cijena mu je viša od E., tako da su to neki minusi zbog kojih ovo neće biti meni najdraži tuš u postu.


Mememe Cosmetics Eye Sweep Eyeliner me, moram priznati nije oduševio. Smrducka kao oni vodootporni flomasteri, jako sporo se suši na kapku, ali je jako teško njime nanijeti savršenu liniju - ne u smislu same crte nego u smislu boje, kao da na momente aplikator ispušta više, a na momente manje boje. Čudan neki proizvod, no meni je u dva najmanje draga tuša u ovom postu.

 L-D: Mememe, Maybelline

L'Oreal Super Liner Blockbuster je jedan od meni dražih tuševa. Iako me na prvu njegovo debeljuškasto pakiranje odbijalo (valjda sam očekivala i jako debeli aplikator), na kraju je ispalo da sam bezveze imala predrasude. S njim se može stvarno izvrsno raditi i povući idealna linija, jako je trajan - najtrajniji od svih tuševa u ovom postu, suši se brzo na kapku, djeluje mi jako pigmentiran na kapku, međutim na zadnjoj slici u postu, gdje su usporedni swatchevi ćete vidjeti da ipak nije najpigmentiraniji od svih. No svakako je najtrajniji. Detaljnu recenziju možete pročitati u ovom postu


Maybelline Master Graphic tuš* je tuš od kojeg sam zapravo dosta očekivala vodeći se iskustvom s prvim Maybelline tušem spomenutim u ovom postu, međutim meni se nije pokazao jednako dobar. Aplikator kao da zapinje na mom kapku prilikom nanošenja i isto ne ispušta cijelo vrijeme jednaku količinu proizvoda (bio je 100% nov i neotvaran kad sam ga dobila), tako da sam ga probala nanijeti svega dva-tri puta i odustala od njega jer nemam vremena prvo se mučiti s njime, pa zatim popravljati liniju s drugim tušem jer je ovaj zakazao. Iz tog razloga vam ne mogu puno reći o trajnosti, no nikako vam ni ne preporučam kupnju, po meni je puno bolji izbor Master Precise tuš istog proizvođača. 

L-D: L'Oreal, Maybelline

I za kraj sam vam ostavila usporedni swatch spomenutih tuševa, s lijeva na desno: Eveline Celebrities, Flormar True Color Dipliner, Maybelline Master Precise, Mememe Eye Sweep, L'Oreal Super Liner Blockbuster, Maybelline Master Graphic. 

Ako bih radila neku listu najboljih tuševa u ovom postu ona bi izgledala ovako:

1. Eveline
2. Maybelline Master precise
3. Flormar
4. L'Oreal
5. Maybelline Master Graphic
6. Mememe

Uz naglasak da Eveline tušu dajem prednost nad MNY i Flormaru nad L'orealom isključivo zbog cijene dok su mi kvalitetom jednako dobri. 

Jeste li isprobale neki od ovih tuševa? Koji su vaši dojmovi? Koji je vama najdraži tuš?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.) 

CONVERSATION

17 komentari:

  1. Meni je Catrice gel liner užasan :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ozbiljno? Što ti nije odgovaralo kod njega?
      Meni je divan, taman tekstura, trajnost vrhunska i lagano se nanosi. Šteta što ti nije dogovarao

      Izbriši
  2. Prvo ti moram reci da totalno potpisujem tvoju prvu recenicu u ovom postu. I ja sam bas takva kad je koristenje tuseva u pitanju ;)
    Meni je od svih koje sam isprobala najdrazi Maybelline Master precise. Toliko dugo vec slusam same pohvale za Eveline tus a ne znam ni sama zasto ga jos nisam isprobala, prvom prilikom ga kupujem!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, već sam mislila da sam jedna od onih "čudnih" s tim mojim fazama :)
      Master precise je fenomenalan tuš, a ako njega voliš, mislim da ćeš voljeti i Eveline, ta dva tuša su mi apsolutni favoriti <3

      Izbriši
  3. zanimljivo kako su svi tusevi crni a nijanse im se toliko razlikuju :D od navedenih sam probala samo eveline celebrities koji je bio vodenast i sav nikakav, a moj najdrazi tus je essence liquid ink waterproof :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ga obično promućkam prije upotrebe, jednom nisam pa sam imala isto osjećaj da je prevodenast, ne znam, možda je do toga? ili ti jednostavno ne odgovara - da ne bi bilo da ne priznajem da nekom ne može biti loš :D
      Ti Essence - nikad da im svima popamtim imena i koji je dobar, a koji ne (znam da su se neke cure žalile nedavno da im neki puca), morat ću početi zapisivati na listu :D

      Izbriši
  4. Isprobala evwline i l'oreal. Dobra su mi oba al nisu vodootporna a meni oci cesto suze... Koristila sam ih ove zime a kad ugrije vracam se vodootpornima. Najbolji mi je essence liquid ink :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja nisam probala ni jedan od navedenih ali me jako zanimao Maybelline Master Graphic zbog svojeg aplikatora. Baš šteta što nije dobar jer mislim da je oblik aplikatora odličan za napraviti lijep wing. Sada bar znam da ne trošim novce na njega :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Koristim Eveline Celebrities i prezadovoljna sam :) Inace volim tus za oci i koristim ga pri svakom sminkanju :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Favorit su mi Oriflame The One tuševi u olovci, trajni, lako se nanose i pigmentirani. Svi hvale Eveline tuš, ali ga u mome gradu nema za kupiti :'(

    OdgovoriIzbriši
  8. odličan post :)
    zainteresirala si me za Maybelline Master Precise... jer ja uvijek za sve imam premalo vremena, pa tako i za stavljanje tuša :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Joj a ja ne znam kako ovaj eveline moze nekome biti dobar. Puca, evo cak se i na slici vidi da je popucao, a onda i spada. Meni niti jedan izlazak nije izdrzao na ocima,ma ni kavu mi ne izdrzi. Sad sam kupila loreal super liner carbon gloss, sa njim sam puno zadovoljnija. Lakse mi je baratati sa njim, ne puca i ne mrda.

    OdgovoriIzbriši
  10. dugo sam koristila essence gel eyeliner koji je zbilja odličan proizvod, a onda sam se prebacila na njihov u tubici, ipak mi je zgodniji i lakši (ne moram prati kist svaki put) a ništa lošiji ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. Odličan post :D Iako ne nosim tuševe, nije loše znati :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Ne (umem da) koristim tuseve :o :D Ali odlican post, koristan :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Ne koristim tuševe, ali ovaj post ću spremiti da ga imam na sigurnom ako slučajno jednog dana skupim hrabrosti i pokušam nanijeti tuš :D

    OdgovoriIzbriši
  14. Najvise volim ove flomastere, jer sam nespretna u mazanju tako da mi je to spas :)

    OdgovoriIzbriši