Catrice Prime and Fine eyeshadow primer/baza za sjenila - a little make up obsessed

Catrice Prime and Fine eyeshadow primer/baza za sjenila

Jedan od koraka koje ne preskačem kad stavljam sjenilo na kapke je nanošenje baze za sjenilo. Naime, imam spuštene kapke koji su masniji (ne i potpuno masni), pa mi se iz tog razloga sjenila često nakupljaju u pregibu kapka, a i svako sjenilo jednostavno ljepše sjeda preko baze za sjenilo. 

Catrice Prime and Fine eyeshadow primer/baza za sjenila* isprobavam već dulje vrijeme, koristila sam ju i po najvećim vrućinama, tako da ću vam u ovom postu prenijeti moje dojmove.

Baza dolazi u jednostavnom, plastičnom pakiranju, u količini od 5 ml i po cijeni od oko 30 kn

Samo pakiranje nije ništa posebno, minimalističko je, no po meni je to skoz ok. 

Tekstura joj je lagana, skoro pa gelasta, a sama baza je lagano obojana, pa bi to trebalo ujednačiti boju kapka, no ukoliko imate nešto više kapilarica ili se niste baš naspavale, to neće biti u stanju prekriti.


Sama baza ima spužvasti aplikator kojim direktno nanosim proizvod na kapak, no nakon toga ga razmažem kistom, pričekam par minuta da se posuši, te nakon toga nanosim sjenilo. 

Sjenila mi s ovom bazom traju na kapcima do moje odluke o skidanju šminke, neovisno je li riječ o kvalitetnijim ili manje kvalitetnim sjenilima. Sjenilo se nimalo ne nakuplja u pregibu kapka, a boja je jednako jaka cijelo vrijeme kod kvalitetnijih sjenila, dok će ona nešto manje kvalitetna početi blijediti nakon jedno 6-7 sati.

Ono što je također važno napomenuti jest da se blendaju bez problema. 


Na slikama ispod možete vidjeti bazu u akciji, na gornjoj slici su Catrice Liquid metals sjenila nanesena bez baze, dok su na slici ispod nje naneseni preko Catrice baze.


Kao što možete vidjeti, razlika u pigmentaciji je drastična i s ovom bazom ćete moći iznijeti i mnoga sjenila koja se i ne proslave svojom pigmentiranošću (a priznat ćete, ima takvih dosta).


Jedino još nisam napomenula da nimalo ne isušuje kapak iako do sada nisam imala iskustvo s nijednom bazom, pa tako ni ovom.

Iako do sada nisam nalazila zadovoljavajuću drogerijsku bazu koja bi mogla konkurirati mojoj omiljenoj Urban Decay Primer Potion bazi, konačno sam našla bazu iz drogerija kojom sam zadovoljna. Izdržala je i najtoplije ljetne dane, tako da je, što se mene tiče, položila sve ispite. 

Jeste li vi isprobale Catrice Prime and Fine bazu za sjenla? Koji su vaši dojmovi?

 *PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

7 komentari:

  1. Mislim da većina kad jednom proba bazu više ne preskače ovaj korak :) Probala sam Catrice i sviđa mi se. Posebno jer se nijansa prilagodi kapku, pa nije tamna kao npr. Essence. Dobro, nisu svi bijeli kao ja, pa neko voli i Essence bez obzira na nijansu :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako je dobar efekat, razlika je ogromna. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Probala i zadovoljna sam. Drži senku na mestu bez problema. Jedina baza koja mi je od ove bolja je Artdeco, koju sam probala tek nedavno i stvarno sam oduševljena.
    Odlični swatchevi :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Potpisujem sve što si napisala. Odlična baza za odličnu cijenu :D Pohvala za predivne fotografije :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Bas mi treba nova baza za sjenilo i mislila sam si uzeti ovu od Catrice a ti si mi ovom recenzijom samo potvrdila moja razmisljanja ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni je do sada TF Shadow Insurance HG, ali bilo bi lijepo naći neku drogerijsku alternativu. Catrice zvuči dobro!

    OdgovoriIzbriši
  7. koristim je ali ne često tako da se moram dati na temeljito probavanje!

    OdgovoriIzbriši